ΟΧΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλέφωνο 1: 2106030335
Τηλέφωνο 2: 2106666047
Κινητό: 6936664468
Fax: 2106666047
E-mail: info@autocrack.gr

Διεύθυνση: 16χλμ.Λεωφ.Σπάτων &
Εθν.Αντιστάσεως
ΠΑΛΛΗΝΗ, 15351 ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
NEWSLETTER

Υπηρεσίες

ΑΓΟΡΑ – ΠΩΛΗΣΗ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ - ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, μέσα από μια σειρά Ι.Χ αυτοκινήτων, που διαθέτει η Auto Crack Ε.Π.Ε.

Η αγορά ενός τρακαρισμένου οχήματος αποτελεί μια προσοδοφόρα λύση, καθώς η τιμή πώλησης είναι πολύ χαμηλότερη από την αγορά του ίδιου αυτοκινήτου, σε μεταχειρισμένο.

Επίσης, μπορούμε να σας προτείνουμε μια συνολική τιμή κόστους του ΙΧ αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει. Οι εξωτερικοί συνεργάτες μας, παρέχουν σε εσάς, μια συνολική προσφορά για την επιδιόρθωση της φθοράς που έχει υποστεί το αυτοκίνητο.

Εκτός από την πώληση προς εσάς, η Auto Crack Ε.Π.Ε αγοράζει το τρακαρισμένο αυτοκίνητο σας, πραγματοποιώντας μια προσφορά, βάσει την τρέχουσα αγορά .

Καθώς διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών από ΙΧ αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα SMART κ.α.


Κ.Τ.Ε.Ο


Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε στο όχημα σας  τεχνικό έλεγχο, με απόλυτη ασφάλεια, καθώς υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής – παράδοσης στο χώρο σας.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η παραλαβή – παράδοση του οχήματος σας ισχύει για τις εξής περιοχές :
- Παλλήνη
- Αγ. Παρασκευή
- Γέρακας
- Ανθούσα
- Νέα Πεντέλη
- Σπάτα
- Κάντζα

Και κατόπιν συνεννόησης
- Παλαιά Πεντέλη
- Πικέρμι
- Βριλήσσια
- Χαλάνδρι
- Παιανία
- Koρωπί


ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ


Η εταιρία μας αναλαμβάνει την απόσυρση του ΙΧ αυτοκινήτου σας, το οποίο πρέπει να είναι μέχρι και το 1998 έτος πρώτης κυκλοφορίας , όπως προκύπτει βάσει της εφημερίδας κυβερνήσεως.

Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην λείπει από αυτό κάποιο ανταλλακτικό, όπως π.χ. μηχανή ,ζαντολάστιχα ,καθρέφτες κ.α.
Κάνοντας απόσυρση του ΙΧ αυτοκινήτου σας και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, θα έχετε ένα όφελος, περίπου 200 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
- Το ποσόν της απόσυρσης προκύπτει από τις αρμόδιες επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν εξ’ολοκλήρου την όλη διαδικασία.
-  To Ι.Χ αυτοκίνητο πρέπει να μην έχει παρακράτηση κυριότητας.
- Η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, ως προϋπόθεση για την απόσυρση ενός οχήματος, αφορά μόνο στον τελευταίο ιδιοκτήτη. Ενδεχόμενες οφειλές από άλλους προηγούμενους κατόχους του σε παλαιότερα έτη, δεν επηρεάζουν την διαδικασία.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, απασχολώντας το κατάλληλο προσωπικό εργασίας και έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούμε να σας ενημερώσουμε άμεσα και με ακρίβεια, για την κατάσταση του ΙΧ αυτοκινήτου σας. Επίσης, μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση εκμετάλλευσης του, προς το συμφέρον σας.


ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ


Η Auto Crack Ε.Π.Ε αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τη φύλαξη (προς πώληση) του ΙΧ αυτοκινήτου σας, σ’ ένα χώρο 4 στρεμμάτων, με κλειστό κύκλωμα συναγερμού παρακολούθησης (CCTV-ONLINE), εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του.
Εγγυόμαστε μια γρήγορη και άμεση πώληση, καθώς διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα πελατών – συνεργατών από όλη την Ελλάδα και συνεργαζόμαστε με
διαδικτυακούς τόπους .


ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ Ε.Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Στα γραφεία της Auto Crack Ε.Π.Ε μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που αφορούν σε διεκπεραιώσεις εγγράφων, όπως:

- Μεταβίβαση αυτοκινήτου
- Άρση παρακράτησης
- Επανέκδοση άδειας κυκλοφορίας
- Έκδοση νέων πινακίδων λόγο φθοράς ή απώλειας
- Ανανέωση διπλώματος
- Έκδοση αντίγραφου διπλώματος
- Νέες άδειες οδήγησης
- Κατάθεση πινακίδων
- Οριστική διαγραφή Κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Η Auto Crack Ε.Π.Ε έχοντας εξωτερικούς συνεργάτες, αναλαμβάνει το service του ΙΧ αυτοκινητου σας ή μια απλή εκτίμηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και παράδοση στο χώρο σας.


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


Η εταιρία μας αναλαμβάνει την παραλαβή ή την παράδοση του ΙΧ αυτοκινήτου σας, στο χώρο που θα μας ορίσετε εσείς.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Η  Auto Crack Ε.Π.Ε αναλαμβάνει την ασφάλιση του Ι.Χ αυτοκινήτου σας στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς, βάσει των αναγκών σας.


ΕΝΕΧΥΡΟ Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Το ενεχυροδανειστήριο αυτοκινήτων μπορεί να θεωρηθεί ως μία σημαντική οικονομική βοήθεια.


Με την άφιξη του ενδιαφερόμενου στην Auto Crack Ε.Π.Ε, πρααγματοποιείται η εκτίμηση του οχήματος του βάσει της σημερινής αγοράς αυτοκινήτου, ώστε να καθοριστεί το ποσό που θα καταβληθεί σε αυτόν, με μορφή δανείου.

Το αυτοκίνητο, ανάλογα με τον τύπο σύμβασης που θα οριστεί από τους ιδιοκτήτες, φυλάσσεται από 1 έως 3 μήνες, στο Parking του ενεχυροδανειστηρίου Auto Crack Ε.Π.Ε. Ο χώρος αυτός καλύπτει 4 στρέμματα, ενώ διαθέτει κλειστό κύκλωμα συναγερμού 24ώρης κάλυψης.

Στο χρονικό αυτό διάστημα, ο ιδιοκτήτης οφείλει να αποπληρώσει το ποσό, με βάση τη σύμβαση που έχει υπογραφεί.

Στην περίπτωση που υπάρξει ρήξη της συμφωνίας και το ποσό δεν έχει καταβληθεί εντός της προθεσμίας, το αυτοκίνητο μεταβιβάζεται στην ιδιοκτησία του ενεχυροδανειστηρίου.